Meld u nu aan voor Growth Summit Europe 2015

Op dinsdag 10 mei 2016 organiseren Gazelles en Spark Entrepreneurs Education voor de zesde keer in Nederland de

SCALING UP SUMMIT EUROPE 2016

(AKA GROWTH SUMMIT)

Onze wereld verandert snel en ingrijpend. Kansen en bedreigingen tuimelen continu over elkaar heen voor elk bedrijf en elke ondernemer. Welke kansen pak je en welke bedreigingen pareer je? Hoe onderneem je agile? Want ondanks alle veranderingen wil je dóórgroeien. Of misschien wel dankzij alle veranderingen… Scaling up…NOW!!

Looking for English information on the Scaling Up Summit Europe 2016? Download the PDF with details now.

Sprekers

Verne Harnish

Verne Harnish

Het boek van Verne Harnish

Verne Harnish is oprichter van de Entrepreneurs Organization en heeft de wereld verrijkt met Rockefeller Habits. Dit is de krachtige groeimethode die bedrijven sneller helpt groeien.

Lees meer
Alexander Osterwalder

Alexander Osterwalder

Het boek van Alexander Osterwalder

Value Proposition Design is het vervolg van Alexander Osterwalder op het onwaarschijnlijk succesvolle Business Model Generation. De waarde die je bedrijf levert bepaalt de mogelijkheden tot groei. Value Proposition Design biedt een onschatbare tool.

Lees meer
Jeff Sutherland

Jeff Sutherland

Het boek van Jeff Sutherland

Jeff Sutherland is de co-founder van scrum. Oorspronkelijk een tool om software-ontwikkeling sneller en soepeler te laten lopen. Scrum blijkt echter enorm waardevol voor bedrijven om ‘agile’ te ondernemen. Speel met scrum snel op kansen en bedreigingen in vanuit een heldere visie.

Lees meer
Adele Revella

Adele Revella

Het boek van Adele Revella

Buyer Personas is het marketing-middel om waardevolle inzichten te verkrijgen over uw kernklanten en goed in te spelen op hun problemen en behoeften. Groeien gaat gemakkelijker met de juiste klanten die je door en door kent.

Lees meer